Profiel van
Berna Wisman interim bedrijfsjurist
Mijn motto "Goede afspraken creƫren maximale mogelijkheden!"

Zoek een expert

Inloggen

Wat doe ik?

Ik geef juridisch advies aan en help opdrachtgevers bij onderhandelingen en contractering op het gebied van vastgoedtransacties en in alle fasen van gebieds- en projectontwikkeling, van inititatief tot oplevering.

Mijn kennis ligt op het gebied van verbintenissen- en ondernemingsrecht en van publiek -en privaatrechtelijk bouwrecht. Steekwoorden: PPS, anterieure-, intentie-, samenwerkings- en exploitatieovereenkomsten, (EG)aanbesteding, staatssteun, ruimtelijke ordening, turnkey,- adviseurs- en aannemingsovereenkomsten.

Hoe doe ik dat?

Door met praktisch inzicht en hands-on mentaliteit juridische bijstand te verlenen aan mijn opdrachtgevers. Daarbij werk ik graag bij de opdrachtgever in teamverband met zoveel mogelijk betrokken disciplines. En ga ik graag tijdig met alle externe betrokken partijen om tafel. Zo kan enerzijds optimaal gebruik gemaakt worden van ieders kennis en kunde. En zo kunnen anderzijds de belangen en posities van alle partijen helder worden.

Dit helpt bij het goed en tijdig inzicht krijgen in de (juridische) problematiek en de mogelijke risico's. En daarmee bij het aandragen van praktische en op maat gesneden oplossingen en bij het maken van heldere,  adequate afspraken en het vastleggen daarvan in contracten.

Het werken aan de ontwikkeling van vastgoed ervaar ik als zeer boeiend. Enerzijds omdat het inhoudt het werken met mensen uit  veel verschillende disciplines. Anderzijds omdat er aan het einde van het proces een concreet product staat, dat voorziet in woon- en werkbehoefte van mensen.

Mijn laatste artikelen

Geen artikelen gevonden.